Spoštovani starši. 

V naše kraje je prišla pomlad, kar nas kljub razmeram, v katerih sobivamo že dobro leto, navdaja z veseljem in optimizmom. Vsi si želimo, da bi lahko čim prej ponovno zaživeli brez trenutnih omejitev in se vrnili v normale okvire. Zagotovo vsi že pogrešamo pristne medsebojne stike in aktivnosti, ki so bile pred epidemijo skorajda samoumevne. Otroci, ki so v občutljivem obdobju odraščanja, v katerem si nabirajo izkušnje in se “učijo” življenja, so zaradi razmer še toliko bolj prikrajšani. 

Zaposleni na šoli si želimo, da bi lahko, tako kot smo bili vajeni, v šolo povabili tudi starše. Skupne prireditve, ki ste se jih starši vedno v velikem številu in zelo radi udeležili, najbrž še nekaj časa ne bodo mogoče. 

V tem tednu obeležujemo praznik, ki je posvečen staršem, predvsem mamam. Če bi lahko, bi vas zagotovo ob tej priložnosti povabili v šolo, kjer bi vam otroci z besedo in pesmijo izkazali hvaležnost za vse tisto, kar jim dajete. Ker to v tem trenutku ni mogoče, so pod mentorstvom strokovnih delavcev sooblikovali plakat. S pesmijo, likovnim izdelkom, lepo mislijo, voščilnico …, vam želijo povedati, da vas imajo radi in da so vam hvaležni za vso ljubezen, ki jim jo dajete. 

Plakat se nahaja na povezavi: Staršem za lepši dan

Vabljeni k ogledu!